Source : The Hindu
ITS TIME FOR BLACKBERRY 10
Blackberry has been the epitome of a business smartphone for some time now. But over the past few years, the Canadian firm manufacturing it, Research in Motion (RIM), has lost precious ground to emerging mobile operating systems such as Apple's iOS and Google's Android in terms of sheer innovation.
ARE YOU SUV LOVER THEN PRESENTING AUDI Q3
Audi recently overtook Mercedes Benz in sales for the Jan-March 2012 quarter, launched the new TT in India and went onto expand its national footprint to 25 locations! Does this mean the brand is on a roll in India?.
THE WITCHER 2:ASSASSINS OF KINGS GAME REVIEW
Geralt of Rivia is no ordinary protagonist. A battle-worn Witcher, he is an alchemist, a mage and a craftsman, in addition to being a skilled swordsman. Yet underneath all the fantasy lies a character that is more human than Witcher.
Sony Xperia Review
Premium design? Check. Premium price tag? Check. Latest OS? Check. High desirability factor? Check. Well, we'd really expect nothing less from Sony's latest flagship phone, the Xperia S. Having used it for a couple of weeks, let me start with what attracted me to the brand new handset in the first place.m.
KATRINA’S FAMILY ALBUM LEAKED ONLINE
Not many people know Kat has six sisters: Mellisa, Natasha, Sonia, Christina, Sarah andIsabella Kaif. And though Kat is undoubtedly the most popular, Isabella, who is yet to enter the portals of filmdom, was caught in an MMS controversy not so long ago.
Wednesday, 20 June 2012
Pyan is Back in Max Pyan 3
Source : The Hindu
Monday, 11 June 2012
Window based laptop soon Available @ unbeatable price of Rs. 5000
![]() |
| Low cost Laptops range |
Allied Computer International (Asia) Limited, is now all set to launched super low-cost laptop for Indian @ 4,999 Rupees only .
"We are launching India's super low cost laptop at Rs 4,999 in mid-June. It will be real fully functional, windows compatible working laptop at a lowest price tag in the country," Allied Computers managing director Hirji Patel said.
London-based missile scientist turned entrepreneur, Hirji Patel established Allied Computers International (Asia) Limited under the ACi brand in May 2002.
ACi India offers laptops and PCs in the Indian market with innovative design.
Talking about the viability of the project, Patel said, the company will import the product from China and depend on volume growth and will have thin profit margin.
Patel is all set to unveil to market few third generation models of laptops including Rs 4,999 windows compatible with 10" screen. Among other low-cost models, laptop PC for lower-mid class segment for Rs 9,999 and latest 3rd generation model housing Intel i3 CPU for Rs 19,999 will be launched shortly.
![]() |
| Low cost Laptops range |
"We will never compromise on quality with price. The range we will be offering are carefully designed and developed just like majority of our models launched both in UK and India," Patel said.
In the recent times, we have seen much hype and heard much hoopla around so-called low-cost computing devices, which created enough buzz, but failed to live up to their expectations purely because they could never deliver computing, Patel said.
Patel pointed out that although, India today enjoys a volume sales of around 2.5 million laptops per annum, it is still barely 10 per cent of what western countries like UK and other leading European countries are churning out into the market.
Laptop cost-to-earning factor is still rather high in India and in lower middle class to the poor it is still considered beyond reach.
Introducing such low-cost computing devices becomes more significant in the wake of various state governments like Tamil Nadu, UP and others announcing to provide laptops for students. The company is looking at offering the low cost laptops to these state governments, Patel added.
Thursday, 7 June 2012
Venus Solar Transit
Thursday, 31 May 2012
SBI GK PAPER held on 27-05-2012 EVENING SESSION BASED ON MEMORY
Ans . Vidhya Balan
2.Who among the following person mention below is a singer a awardee of Padama Shree Award ?
Ans : Anoop Jalota
3. In 2011, the 3 rd BIRCSsummit held at ?
Ans : Sanya(China)
4.G-8 Meeting was recently held at which place ?
Ans: USA
5. The recently elected Railway Minister Mukul Roy is from Which political party ?
Ans Trinamul Congress
6. one question related to NABARD is regulated by
Ans : RBI
7. Loans given to Self-help group (SHG) is called ?
Ans: Micro Credit
8. Who is the Present Election Commissioner of India ?
Ans :S.Y Qureshi .
9. what dose "C" represent in "ECB" ?
Ans: Commercial
10. Who among the following is a Chief Minister of ____
Ans Prem Kumar Dhumal.
11. Which among the following books is Written By Vikram Seth.
Ans. The golden Gate.
12. Who among the following represent India in the recently held India-russia meet?
Ans . Dr. Manmohan Singh.
14. Waht is Current Bank Rate as Fixed by RBI?
Ans : 9 Percent.
15. World Population day is celebrated every year on ?
Ans 11th July.
16. Which Among the following terms is not associated with the game of Cricket ?
Ans : Jockey
17. Which Among the following terms in not associated with Banking sector?
Ans : Amplitude
18. Who Won Australian Open 2012?
Ans : Novak Djokovic
19. What is maximum of members of Rajya Sabha?
Ans : 6 Years
20: What is the measurement of unit "work" ?
Ans: Joule
21) Gross Domestic Product divided by National Income is equal to ?
Ans. Per Capita Income
22) The instrument used for measuring Earth quake is ?
Ans. Seismograph/ seismometer
23) Nobel Prize for Peace was recently won by ?
Ans. Tawakul Karman
24) Kamla Prasad Bissessar is the Prime Minister of which country ?
Ans. Trinidad and Tobago
25) Which among the following terms is related to economics ?
Ans. arbitrage
26) India was recently declared free from which epidemic disease ?
Ans. Polio
27) Business correspondent is related to which term ?
Ans.Financial inclusion
28) Which country had recently ordered the fighter jets "Rafael" ?
Ans. India
29) A Questions was asked on Country's and Capitals ?
Ans. ____
30) Who represented India in the recently held India - Russia summit ?
Ans. Man Mohan Singh
31) Gavaskar-Border Trophy is associated with which game ?
Ans. Cricket
32) Which country had founded the Nuclear Treaty Pact ?
Ans. USA
33) Who among the following is the recipient of Padma Bhushan Award ?
Ans. Homi K. Bhaba
34) Which among the following is true as related Union Budget 2012-13 ?
Ans. Increasing tax limit marginally
35) Which among the following is not a function of RBI
36) Who among the following is the winner of Shooting Championship ?
37) One Question is asked on NATO ?
38) New Frame work for Minor and Small Banks
39) Ranbir Kapoor won the Best Actor Award for which film ?
Ans. Rock Star
40) Savings Account With Insurance Benefits is called as ?
Ans.value added services
Please Cross Check All answer as it was based on memory .,
Friday, 18 May 2012
Maruit present CERVO in Just 2 Lakh Rupees
Dimensions & Wight
| |||
Overall length
|
3395mm
| ||
Overall width
|
1475mm
| ||
Overall height
|
1535mm
| ||
Wheelbase
|
2360mm
| ||
Track Front
|
N/A
| ||
Track Rear
|
N/A
| ||
Ground clearance
|
N/A
| ||
Minimum turning radius
|
N/A
| ||
Luggage capacity
|
N/A
| ||
Body Type
| |||
Body Type
|
Hatchback
| ||
Number of doors
|
5
| ||
Seating capacity
|
5
| ||
Chassis
| |||
Steering
|
N/A
| ||
Brakes Front
|
N/A
| ||
Brakes Rear
|
N/A
| ||
Brakes Rear
|
N/A
| ||
Suspension Rear
|
N/A
| ||
Weights
| |||
Kerb weight
|
790 Kg
| ||
Gross vehicle weight
|
N/A
| ||
Fuel tank capacity
| |||
Fuel tank capacity
|
30 litres
|
| Capacity 658 CC |
| Number of cylinders 3 |
| Number of valves 4 |
| Maximum power 54 BHP @ 6500 rpm |
| Maximum torque 64 Nm @ 3500 rpm |
| Fuel distribution MPFI |
| Type | Five-speed manual |
- Sleek and beautiful look
- Easy handling
- Low Cost
- Great fuel efficiency
Saturday, 12 May 2012
Are you Working women then here is gift for you .,.,
![]() |
| MILAGROW Gift |
- O/S Android
- Dimension : 168mm X 133mm X 14 mm and 375 Grams
- Display : 7 Inch
- Input : Touch , Digital Pen
- Processor : 1.2 GHz
- Memory : 512 MB RAM, 32 Gb Expandable
- Connectivity : Wi-Fi, Bluetooth 20.1
- Multimedia : HD Video Playback , Supports most music formats
- Camera : 2MP at back , VGA in Front
- GPS: No
- Battery : 4000 mAh
Wednesday, 9 May 2012
SpeakAsiaExit.com Site is Fake !!! Don't Share anything on it
![]() |
| Speak Asia |
Hey Guys we found that a fake site with domain name www.speakasiaexit.com is running and many panelist share their detail on it .,Guys don't do that it will harm your account in future .,it is Youth Information Center Request to all the panelist to keep updated themselves against fraud and fake sites .,.,Speak Asia will resume business just wait for while . This time www.speakasiaonline.com is only genuine site so don't believe in any news or rumor's .
Tuesday, 8 May 2012
Victoria Designed Range Rover 2012
First Time Victoria Bekham reveals her designing skill for car segment as she found of Range rove series ., she design Latest Range Rover Series let's see some images for Bejing Auto expo 2012| Victoria Designed Range Rover 2012 |
| Victoria Designed Range Rover 2012 |
| Victoria Designed Range Rover 2012 |
| Victoria Designed Range Rover 2012 |
| Victoria Designed Range Rover 2012 |


.jpg)




















